Loading...

What if talks digital to humans

border line

Услуги

Стратегия & планиране

Дигитална стратегия

 

Първата ни задача при изграждането на дигитална стратегия е да разгледаме цялостната картина и да разберем вашите нужди. След това можем да определим измерими цели и да изготвим план, дефинирайки кой, какво, кога, къде и как. Чрез консистентна стратегия и цялостен план, постигането на нашата цел е гарантирано.

 

Анализ и проучване

 

Данните са определящи за всяка стратегия, но сами по себе си те не са достатъчни. В допълнение ние правим и задълбочен анализ, на чиято база да изградим най-успешната стратегия за вашия бизнес.

 

Проучванe на конкуренцията

 

Доброто познаване на конкуренцията е от съществено значение за успеха на всяка компания. Ние предлагаме проследяване на дигиталните активности на вашите конкуренти, оценявайки маркетинговата среда във вашия сектор.

 

Генериране на лийдове

 

Ако работите в област, в която лийдовете са основен компонент от успеха на вашия бизнес, можем да ви помогнем, създавайки ефективен начин за привличане и конвертиране на лийдове – от първоначална ангажираност, през квалифициране, до продажбен процес.

 

UX оптимизация

 

Независимо дали изработваме уебсайт, лендинг страница или приложение за кампания, можете да бъдете сигурни, че преживяването на потребителите е най-големият ни приоритет. Те трябва да могат бързо и безпроблемно да получат това, от което имат нужда, за да се връщат отново и отново.

Дигитален маркетинг

Социални медии

 

Социалните медии вече са задължителен елемент от развитието на всеки бизнес, който иска да създаде диалог с разнообразни целеви групи. Ние осъществяваме различни активности в релевантните социални мрежи, за да постигнем вашите маркетингови и брандинг цели.

 

Дигитална реклама

 

Независимо дали искате да стимулирате продажбите си, или да увеличите ефективността на традиционните медийни канали, дигиталната реклама никога няма да ви разочарова. Често тя е много по-ефективна от традиционната, а ние ще се погрижим да постигнем най-добрите резултати спрямо вашия бюджет.

 

Email маркетинг

 

Ако изпращате email нюзлетър, специална оферта или покана, ние ще доставим вашето съобщение по атрактивен, достъпен и измерим начин. 

 

Контент маркетинг

 

Традиционният маркетинг става все по-малко ефективен. Опознайте с нас магията на контент маркетинга – изкуството да общуваш с аудиторията, без да продаваш, но все пак генерирайки продажби. Нашата цел е да създаваме релевантно, консистентно и полезно съдържание, с цел повишаване на потребителския интерес.

 

SEO & SEM

 

В ерата на потребителя потенциалните клиенти търсят вашия продукт или услуга много преди вие да знаете нещо за тях. Затова за сайта ви е задължително да постигне максимална видимост в търсачките. Ние ще ви помогнем да постигнете по-добро позициониране и висок трафик.

Криейтив & дизайн

Визуален дизайн

 

Ние вярваме, че всяка голяма идея заслужава да бъде представена по най-подходящия и пленителен начин. От визуалната композиция до перфектния шрифт и цветова палитра, нашите отдадени дизайнери ще надхвърлят очакванията ви при представянето на вашия бизнес.

 

Анимация и видео

 

Нашите лични фаворити! Видеото става все по-популярно и се превръща в бъдещето на контент маркетинга. Започваме с креативната концепция и завършваме с беузпречно изпълнение. Видео съдържанието е преди всичко емоция, а ние осигуряваме най-добрата.

 

Уебсайтове & лендинг страници

 

Предлагаме повече от уебсайт или страница – предлагаме ви най-доброто решение. То ще бъде красиво, лесно за употреба и ефективно.

 

Дигитален брандинг

 

Изграждаме брандове, които вълнуват. Разказването на завладяваща история с красиво преживяване, ще накара клиентите ви да запомнят и заобичат вашия бранд.

 

Копирайтинг

 

Това е изкуството да превръщаш думите в завладяващ текст. Независимо дали става въпрос за едно изречение, или за цяла статия, с нашите приятели – реторика, лексика и граматика, ще създадем копи, което ще стопи разстоянието между вас и вашите клиенти.

Разкажете ни за вашия проект:

captcha
Вашето съобщение е изпратено успешно
Зареждане...
0:00